publicitate

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Corvette Centennial: pachetul aniversar pregătit de GM

Chevrolet sărbătoreşte 100 de ani de la înfiinţare, iar oficialii GM au pregătit pachetul aniversar Centennial Edition pentru toate modelele Corvette.

Chevrolet împlineşte 100 de ani de la înfiinţarea companiei, iar oficialii General Motors au pregătit un pachet aniversar dedicat tuturor modelelor Corvette. Acesta poartă denumirea de Centennial Edition şi dispune de o mulţime de elemente speciale.

Pentru început, pachetul creat de americani iese în evidenţă datorită exteriorului vopsit în culoarea Carbon Flash. De asemenea, aceştia au montat pe stălpul B un logo pe care au inscripţionat cifra 100, iar jantele versiunii de serie au fost înlocuite cu unele din material uşor de 18, 19 sau 20 de inch, în funcţie de modelul preferat. Din toată această ecuaţie nu putea lipsi şi sistemul Selective Ride Control.

La interior, Alcantara se împleteşte perfect cu cusăturile de culoare roşie, iar pe tetiere a fost brodata acelaşi logo aniversar. "Cursele şi perfromanţa reprezintă rădăcinile mărcii Chevrolet, o tradiţie dusă astăzi mai departe de Corvette", a declarat Ricj Scheidt, vice-preşedintele departamentului de marketing Chevrolet.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click