publicitate

sâmbătă, 17 septembrie 2011

FRANKFURT LIVE : Noile BMW i3 şi i8

Standul BMW de la Frankfurt a fost centrul atenţiei încă de la prima oră a dimineţii. Bavarezii au fost primii care şi-au dezvăluit public noile creaţii.

BMW i3 şi i8 sunt modelele care vin să aducă o nouă viziune asupra viitorului mobilităţii. BMW a abordat lucrurile cât se poate de serios, or, noul subbrand i a fost creat pentru a delimita noile modele cu propulsie electrică şi semi-electrică ale bavarezilor.

Noile modele îşi propun să ţintească spre locuitorii marelor oraşe, BMW i3 fiind dezvoltat sub numele de proiect Megacity Vehicle. Şi asta pentru că viziunea oferită de acestea asupra mobilităţii poate fi aplicabilă mai ales în mediu urban al oraşelor mari.

BMW i8, pe de altă parte, aduce doza de sportivitate specifică mărcii bavareze, într-o formă de propulsie a viitorului.

Atât i3, cât şi i8, au fost prezentate în forma unor concepte avansate, care se apropie tot mai mult de forma de producţie de serie, deşi ca design par încă destul de futuriste.

Pentru ceremonia de debut, cei de la BMW au adus şi un prototip electric realizat de ei încă în anul 1972, în tentativa de a-şi demonstra experienţa enormă pe care o au în tehnologiile de propulsie electrică. Deşi a fost construit acum aproape 40 de ani, prototipul din 1972 a rulat prin propriile forţe şi a făcut loc noilor premiere electrice pe scenă.

sursa: http://new.piataauto.md/news.php?n=8197

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click