publicitate

luni, 9 ianuarie 2012

Dacia Lodgy

Gama Dacia creşte cu un nou membru – Lodgy. Noul model vine cu o siluetă de van şi va putea adăposti fie 5, fie 7 persoanle la bord. Premiera publică a noului model va avea loc în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. 

Ca şi fratele de gamă, Duster, debutul lui Lodgy a fost prefaţat de un bolid de curse, numit Lodgy Glace, care a concurat cu succes în cursa Andros Trophee. Însă, spre deosebire de bolidul de competiţie, modelul de serie este semnificativ mai lung şi mai înalt, măsurând 4.5 metri în lungime. 

Dacia Lodge promite un spaţiu interior cu mult mai vast decât s-ar putea crede la prima vedere. Şi numele noului model, „Lodge”, vine de la englezul „lodge” – lojă – drept sugestie la spaţiul interior, pentru ocupanţii de la bord, dar şi pentru bagajele lor. 

Pe lângă rolul extinderii gamei, noul model aduce şi o formă evoluată a designului Dacia, cu linii „înmuiate”, şi o parte frontală absolut nouă, faţă de oricare din modelele actuale ale mărcii. Şi blocurile optice spate exprimă originalitate, aducând designul mărcii la un nivel superior. Cu siguranţă suntem curioşi să cunoaştem şi interiorul, însă producătorul nu oferă deocamdată nici o imagine a acestuia. 

sursahttp://new.piataauto.md/news.php?title=premiera-noua-Dacia-Lodgy&n=8393

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click