publicitate

vineri, 22 iulie 2011

Care sunt masinile cu cele mai mari sanse sa te lase-n drum

Va spuneam eu mai demult ca nu se mai fac masini ca pe vremuri. Desigur, cu referire la fiabilitate. Si nu e greu de inteles ca, in principal, electronica este “vinovata” pentru reducerea fiabilitatii. Ne ajuta, in mod clar nu putem trai fara ea, masinile de astazi nu se mai pot axa prioritar pe mecanica. Ganditi-va numai ca toate sistemele de siguranta se bazeaza pe electronica.
Warranty Direct ne-a aratat in urma cu o saptamana cum arata cea mai proasta masina din lume, din punct de vedere tehnic. Acum, britanicii vin cu rezultatele unui studiu care ne arata cele mai putin fiabile masini la nivelul sistemului electric. Adica masinile cu cele mai mari sanse sa se strice din cauza sistemului electric.
Sistem electric
Rezultatele sunt asteptate si ne demonstreaza ca problemele cu sistemul electric sunt din ce in ce mai frecvente. Astazi, circa 27% dintre defectiunile masinilor sunt la nivelul sistemului electric, fata de 17% acum 5 ani.
Dar, ca sa n-o mai lungim, iata care sunt “campionii” defectiunilor electrice. Daca aveti un model din lista, asteptati-va la nervi si vizite la service, spun cei de la Warranty Direct.
Top 10 masini cu probleme electrice
Nu surprinde pe nimeni ca Renault Megane (generatia veche) este in fruntea listei, nu? Dar pe mine ma surprinde ca sunt si cateva masini germane pe lista. Si cel mai prost sta Audi, care are 3 modele in top 10. Asta in vreme ce BMW e pe podium, cu vechiul Z4. sursa : http://www.motorstory.ro/2011/07/care-sunt-masinile-cu-cele-mai-mari-sanse-sa-te-lase-n-drum/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click