publicitate

sâmbătă, 30 iulie 2011

Salonul Auto Bucuresti SAB 2011, in octombrie!


SAB&A 2011, adica Salonul Auto Bucuresti si Accesorii, va intrerupe perioada extrem de lunga in care Romania nu a mai avut un Salon Auto si va incerca sa redea putin optimism pe o piata in cadere libera.
SAB 2011 se va desfasura intre 5-9 octombrie 2011, la complexul Romaero Baneasa din Bucuresti. Sunt asteptati 40.000 de vizitatori, iar la salon vor fi prezente autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto si nu in ultimul rand, un spectaculos segment de tuning auto si moto.
Sunt pusi la dispozitie 12.000 de metri patrati pentru expozitii in interior si 6.000 de metri patrati la exterior, o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori (800 locuri) si expozanti (300 locuri)
Pretul unui bilet de intrare la SAB 2011 nu a fost comunicat deocamdata, insa putem spera ca spre deosebire de alti ani importatorii romani sa gaseasca resurse pentru a participa la acest salon cu noutatile ce vor aparea cu 1 luna inainte la Salonul Auto de la Frankfurt, astfel incat si publicul roman sa fie la curent cu masinile de ultima generatie. Organizatorul, Premium Expo, a fost compania care a organizat Salonul Auto Bucuresti in perioada 1993-2001, inainte ca evenimentul sa ia o turnura internationala care insa nu a putut fi sustinuta financiar de jucatorii de pe piata auto romaneasca.
Mai multe detalii pe www.sab.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click