publicitate

joi, 7 iulie 2011

Toyota recheama la service 82200 de SUV-uri hybrid

Toyota Motor Corp. a anuntat astazi ca va rechema in service 45.000 de Highlander Hybrid si 36.700 de Lexus 400h din Statele Unite din cauza unor tranzistori nelipiti suficient.suv hibrid toyotaProducatorul nipon va rezolva problema celor 85.000 de unitati ale celor doua modele in Statele Unite, Canada, Puerto Rico si Guam, a declarat Shiori Hashimotot la Tokyo.

Toyota a format anul trecut un comitet mondial pentru urmarirea problemelor create de acceleratie. De asemenea au mai infiintat centre tehnologice in toate lumea pentru a aduna informatii despre posibile probleme de fabricatie si pentru un raspuns rapid.
Producatorul lucreaza pentru obtinerea pieselor de schimb necesare si va notifica posesorii de astfel de automobile la jumatatea lunii Iulie.

La inceputul acestei luni, Toyota a anuntat ca va rechema si 105.784 de modele Prius, 52.000 aflandu-se in Statele Unite, pentru a fixa probleme legate de directie si cutia de viteze. sursa: http://istoricauto.ro/ultimele-stiri-auto.htmlhttp://istoricauto.ro/ultimele-stiri-auto.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click