publicitate

joi, 14 iulie 2011

Surpriza! Noul Peugeot 508 RXH

Francezii nu au chiar atat de mult de cand au venit cu noul Peugeot 508 in versiune berlina si break, dar iata ca maresc deja gama. Cu un model care “zambeste” frumos catre A4 Allroad Quattro.
Noul model varf de gama se numestePeugeot 508 RXH si se prezinta cu un tren de rulare mai mult decat interesant. La nivelul caroseriei este unPeugeot 508 mai dur, break, usor inaltat si cu bosaje mai proeminente la roti. Sugereaza clar ca nu se supara daca-l duci si pe drumuri unde fratele sau de sosea, Peugeot 508, si-ar rupe spoilerul.
Peugeot 508 RXH
Am facut comparatia cu A4 Allroad quattro si poate credeti ca exagerez, ca Audi e premium si Peugeot nu. Asa este, dar inchipuiti-va ca Peugeot 508 RXHnu are nici un fel de complexe in fata modelului german, la nici un fel de capitole. Motorului noului Peugeot 508 RXH este un turbodiesel de 2 litri, combinat cu un motor electric, iar puterea maxima este de 200 CP, in vreme ce cuplul ajunge la 450 Nm. Este acelasi motor ca si la mai micul si ciudatul Peugeot 3008 Hybrid4.
Peugeot 508 RXH
Ei bine, Peugeot 508 RXH vine cu tractiune integrala, mod de rulare exclusiv electric, pe distante medii, prin oras si un consum mediu de 4,2 litri/100 km. Eu zic ca se bate (sa vedem daca si cu succes) bine cu Audi A4 Allroad Quattro, mai ales ca francezii anunta interior si echipamente premium, peste ceea ce ofera modelul 508.
Noul Peugeot 508 RXH va fi lansat in aceasta toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt, iar vanzarile vor debuta in primavara anului viitor. Deci mai avem de asteptat putin. 
sursa :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click