publicitate

luni, 20 iunie 2011

Hotii celor trei super masini din Elvetia taxati cu 370000 euro

super masiniAcum aproximativ o luna, trei hoti de masini din Polonia au planuit sa fure un trio de masini exotice, un BMW seria 7, un Ferrari GTB Fiorano si un Bygatti veyron Grand Sport Sang Bleu-- da, masini editie speciala construita pentru a sarbatori centenarul Bugatti. Masinile se aflau in garajul unui om de afaceri elvetian.

Dupa furtul masinilor care au fost depozitate undeva in Oberrieden, Elvetia, acestia au decis sa le transporte, pe roti in Polonia trecand prin Germania.

Cum era de asteptat masinile au fost depistate pe autostrazile germane iar politia a arestat doi dintre soferii lor, dar, din pacate soferul Veyron-ului "a reusit" sa razuiasca masina de un parapet de protectie. Al treilea sofer, cel care conducea Ferrari 599, a fosr destul de inspirat parasind masina intr-o gara din orasul Furth, Gemania, in acest moment fiind inca "pe fuga".

Se pare ca soferii arestati se vor confrunta cu taxe mult mai mari decat se asteptau ei, fiind incarcati cu taxe in jur de 370.000 de EURO deoarece masinile erau inmatriculate in Elvetia, care nu este parte a Uniunii Europene.
Contrabandistii care incerca sa aduca bunurile furate in Germania, care face parte din UE, se confrunta cu o taxa de 10% plus 19% taxa de import, ceea ce in cazul unui Bugatti veyron Grand Sport si al unui BMW seria 7 nu inseamna deloc putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click