publicitate

sâmbătă, 11 iunie 2011

Opel Ampera electric


Aspect electrizant.Aspect electrizant.

Măiestrie sculpturală şi precizie germană – caracteristicile aerodinamice şi fluide ale modelului Opel Ampera contribuie la o conducere fără emisii. Şi aceasta fără ca şoferul sau pasagerii să fie nevoiţi să facă sacrificii: modelul Ampera asigură spaţiul, comoditatea şi funcţiile de confort ale unui model modern cu cinci uşi, patru locuri şi o capacitate de încărcare de 300 litri.

Opel Ampera - Arta aerodinamicii

Arta aerodinamicii

Elementele de aerodinamică sportivă ajută la maximizarea autonomiei de deplasare. Caracteristicile aerodinamice ale zonei frontale şi oglinzilor exterioare au fost optimizate; secţiunea din spate este prevăzută cu un spoiler proiectat special şi elemente de separare netă.

Au fost utilizate materiale uşoare, precum capacele de policarbonat transparent pentru grila frontală şi inserţiile rotunde din jantele sport din aliaj de 17 inch cu design cu 5 spiţe. Acestea contribuie la reducerea coeficientului aerodinamic în zonele critice.

Opel Ampera - Forme sculpturale şi linii expresive

Forme sculpturale şi linii expresive

Farurile dramatice în formă de bumerang se prelungesc fără puncte de separaţie cu proiectoarele de ceaţă situate mai jos. Autovehiculul are o poziţie joasă care denotă dinamism, mai evidentă în secţiunea frontală şi în spate. Noul logo Opel îndrăzneţ este prezent pe grila radiatorului şi pe baza cromată din spate.

Fantele verticale de pe marginile exterioare ale barei de protecţie din spate conferă autovehiculului un profil jos sportiv. Culoarea sa unică Pearl White Diamond cu panourile laterale inferioare şi bara de protecţie spate într-o culoare asortată subliniază farmecul dinamic al modelului.

Opel Ampera - Călătorii comode fără compromisuri în fiecare zi

Călătorii comode fără compromisuri în fiecare zi

Atmosfera din interiorul modelului Opel Ampera este creată de noile materiale de înaltă calitate şi tehnologie. Vizibilitatea bună în toate direcţiile, postul de conducere orientat către nevoile şoferului, spaţiul amplu, spaţiul pentru cap şi pentru picioare suficient pentru 4 adulţi şi volumul de bază al portbagajului de peste 300 de litri au fost regândite pentru a oferi un mediu deosebit atât pentru pasageri, cât şi pentru şofer.

Elementele de decor interior includ designul unic Jet Black combinat cu accente Spice Red şi vopseaua Dark Argent Metallic de pe zona centrală a panoului de instrumente.

Apartenenţa la clasa de autovehicule electrice este subliniată de elementele de decor ale portierelor prin temele emblematice folosite. Prin intermediul unui schimbător de viteze integrat, a două afişaje pentru informaţii şi a unui sistem infotainment cu touchscreen, modelul Ampera oferă utilizatorului experienţa unui mediu complet electric.

Putere silenţioasă pentru parcurgerea a peste 500 de kilometri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hraneste Pestisorii cu un click